Shopping Cart
No products in the cart.

     

Sing Tehus har åbnet ny butik på Værnedamsvej 4, 1619 Kbh. V.
Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 10-18  samt  lørdag kl. 10-17

Vi glæder os meget til at se jer i de nye rammer, hvor vi byder på tesmagninger, servering af te og sødt. Du kan også se vores fine gavepakker og udsøgt te-udstyr.

Pris eksempler på te-servering:  Sing Tehus har åbner ny butik på Værnedamsvej 4, 1619 Kbh. V.

Matcha : 68 kr  /   En kande te 65 kr  /  Dagens kage 45 kr

Baggrund.

Sing Tehus har siden sin spæde start i år 2006, haft fokus på bæredygtighed og kvalitet, da grundlæggeren Mette Marie Kjær, rejste ud for at finde te-producenter der dyrker te med omtanke. Mange af disse te-producenter, har nu været samarbejdspartnere og leverandører igennem mange år, og de sikrer den høje kvalitet i de produkter der føres i Sing Tehus. Det mangeårige samarbejde, sikrer at de små producenter kan opretholde deres virksomhed, at der er en fremtid for næste generation og at de (ofte) gamle te-plantager bevares.

Sing Tehus leverer te af høj kvalitet i en bred vifte af forskellige varianter og har egen import på te fra bla. Japan.

Sing Tehus er leverandør til virksomheder, restauranter samt private. En del af en te-leverandøraftale med Sing Tehus, er desuden oplæring af personalet, hvilket betyder yderligere kompetencer for personalet på feks restauranter der gerne vil levere kvalitet.

Kontakt : tlf: 33116603 dagligt ml. kl 10 – 15.

mette@singtehus.dk

Mette Marie Kjær åbnede Sing Tehus 17. Nov. 2006. Med en baggrund som billedkunstner, var det de kunstneriske elementer i den asiatiske tekultur, herunder den japanske teceremoni, der først fængede og viste vejen til en stor og spændende verden med te.

Mette Marie besøger ofte leverandører i Japan og Kina, da det venskablige forhold og interessen for produkterne, er en vigtig del af et godt samarbejde med de dygtige teproducenter. Bæredygtighed er et af de vigtigste omdrejningspunkter og emner der bliver drøftet med te-producenten. Emner der har konstant bevågenhed er :

  • bæredygtig produktion ( vandforbrug, gødning )
  • fair prisstruktur på produkterne ( så den lille te-producent kan overleve)
  • transport
  • indpakning / emballage
  • holdbarhed af produkter ( minimer madspild)

Vi arbejder for at finde de te-bønder, der byder naturen velkommen i deres temarker. Insekter, blomster, vilde græsser, fritgående ænder, høns og sågar slanger skaber biodiversitet, farver og liv. Den sterile praktisering af monokultur er parkeret i fortiden. Fremtiden er mere vild, mere kaotisk og først og fremmest mere levende.Vi glæder os til at dele vores verden med jer og sammen gøre en indsats, så det stadig kan betale sig at producere te på forsvarlig vis.

Køb te online hos Sing Tehus

Te-familien

Vi inviterer dig til at blive en del af vores fællesskab, hvor vi beskæftiger os med kulturen omkring te. Få nyheder om de nyeste teer, tesmagninger og tips.