FRI FRAGT (DK) TIL ORDRE OVER 500 DKK

Aroma te & chai

Chai te og aroma te
Aroma te er en kombination af te og tørrede urter, krydderier, blomster eller anden tilsat aroma. På den måde kan man udvikle teen ved at tilføje aromakomponenter, som komplimenterer den almindelige te og gør oplevelsen af at drikke te større, da man kan få flere sanser i spil. Aroma te har hos mange et dårligt ry, fordi det har været en måde at give smag til produkter af dårlig kvalitet, som ellers ikke vil smage af noget. Men dette er ikke tilfældes hos os. Hos Sing Tehus arbejder vi med aroma på samme måde som en kok, når vi udvikler aroma te. Vi bruger først og fremmest en højkvalitets te som base. Vi smager på teen og finder de naturlige smagsnuancer i teen, og vurderer herudfra hvilke aroma-komponenter denne te ville have et fint samspil med. Disse to smagsnuancer findes allerede naturligt i den hvide te, men når vi tilføjer dem til produktet, går vi ind og understreger smagen yderligere. På den måde kan du komme på en lille ekstra rejse, hvor du kan få stimuleret flere af dine sanser, når du drikker te.
Chai te – en spicy favorit
Chai te er en aroma te. Chai er navnet for te i flere lande. Det er en gammel drik, der har spillet en vigtig rolle i mange forskellige kulturer. Chai te er i Indien en krydret mælke te, og det er denne te, som har oplevet stigende popularitet i resten af verden. Men ofte er denne populære te blevet tilsat alverdens kunstige krydderier og mælkepulver, hvorfor det ikke længere er spicy chai te som i den indiske tradition. Indisk chai te består som regel af: kraftig sort te, fed mælk, en kombination af forskellige krydderier og et sødemiddel. Krydderierne varierer fra region til region i Indien, men de mest anvendte er kardemomme, kanel, ingefær, nellike og peber. Indisk chai te frembringer en beroligende og varmende effekt, som efterlader en skøn følelse af afslappethed. Derfor er indisk chai et oplagt valg, når du har brug for at slappe af og nyde en kop te med benene oppe.

Chai te kan brygges på varmt mælk, men vi anbefaler, at man brygger teen på vand, og så efterfølgende hælder mælk i. På den måde får du den helt rigtige søde og fyldige smag i din indiske chai te.
Stort udvalg af aroma og chai te
Hos Sing Tehus har vi et stort udvalg af aroma te og chai te. Vi har blandt andet hvid og grøn te med grape og blomster med en frisk, sød og let krydret eftersmag. Derudover har vi også den klassiske Earl Grey te, som også går under kategorien aroma te. Denne te har den eftertragtede sød-syrlige smag fra citrusfrugten bergamot og har derfor den helt rigtige smag af Earl Grey.