FRI FRAGT (DK) TIL ORDRE OVER 500 DKK

Åbningstider /

営業時間

Mandag — fredag: 10.00 — 18.00 Lørdag: 10.00 – 17.00

EN TE-OPLEVELSE I TEHUSET

Sing Tehus har siden sin spæde start i år 2006, haft fokus på høj kvalitet med ansvarlighed, da grundlæggeren Mette Marie Kjær, rejste ud for at finde te-producenter, der dyrker te med omtanke. Når du besøger tehuset på Værnedamsvej 4. 1619 Kbh, kan du smage de udvalgte teer og få mere viden om teerne og te-producenten, hvor Sing Tehus efterhånden har et mangeårigt samarbejde med de små producenter. 

Vi gør os umage for at have et udsøgt menukort, hvor du kan smage sæsonens teer og vi har altid fine kager, der supplerer teen.

Åbningstider
Mandag – fredag
10.00 – 18.00

Lørdag
10.00 – 17.00

Adresse:
Værnedamsvej 4
1619 København

Mette i marken

Mette Marie Kjær åbnede Sing Tehus 17. Nov. 2006. Med en baggrund som billedkunstner, var det de kunstneriske elementer i den asiatiske tekultur, herunder den japanske teceremoni, der først fangede og viste vejen til en stor og spændende verden med te.

Mette Marie besøger ofte leverandører i Japan og Kina, da det venskablige forhold og interessen for produkterne, er en vigtig del af et godt samarbejde med de dygtige teproducenter. Bæredygtighed er et af de vigtigste omdrejningspunkter og emner der bliver drøftet med te-producenten. Emner der har konstant bevågenhed er:

  • bæredygtig produktion ( vandforbrug, gødning )
  • fair prisstruktur på produkterne ( så den lille te-producent kan overleve)
  • transport
  • indpakning / emballage
  • holdbarhed af produkter ( minimer madspild)


Vi arbejder for at finde de te-bønder, der byder naturen velkommen i deres temarker. Insekter, blomster, vilde græsser, fritgående ænder, høns og sågar slanger skaber biodiversitet, farver og liv. Den sterile praktisering af monokultur er parkeret i fortiden. Fremtiden er mere vild, mere kaotisk og først og fremmest mere levende.Vi glæder os til at dele vores verden med jer og sammen gøre en indsats, så det stadig kan betale sig at producere te på forsvarlig vis.

ET TEHUS MED SJÆL OG MENING

Ideen til etableringen af et tehus opstod hos Mette Marie i forbindelse med et studie af den polsk-jødiske politiske tænker Hannah Arendt ( f.1906-d.1975), hvor det særligt var tankerne omkring kultivering af sindet og samfundet, der ramte plet i forhold til de rammer tehuset som et defineret rum tilbyder. 

Tehuset som et samlingssted, har igennem flere århundrede, været et vigtigt sted i bla. Kina og Japan, også for dyrkelse af kunst og kultur, som et meditativt rum og som et fristed for tanker og ideer.

Vi håber og ønsker, at Sing Tehus, kan være et sted hvor du mærker nærvær og som inspirerer til en større grad af bevidsthed og taknemmelighed for de gaver livet giver.

TE TIL VIRKSOMHEDER OG RESTAURANTER

Vi har mange års erfaring med at skræddersy et te-koncept til restauranter og virksomheder, hvor ikke bare kravet til den høje kvalitet bliver mere og mere efterspurgt, men vi tager også højde for funktionaliteten. 

Vi ved godt at teen skal indgå i de daglige rutiner, hvor det ikke bliver besværligt at håndtere, så det har vi forskellige løsninger på. 

Vi tilbyder undervisning af personalet og udarbejdelse af en te-manual, så personalet altid er klædt på til at kunne svare på spørgsmål og give kunderne god vejledning. Vi kommer også ud i virksomheden og laver events, hvis det har interesse.

Skriv til info@singtehus.dk hvis i ønsker at blive erhvervskunde.

Vi glæder os til at høre fra jer.