FRI FRAGT (DK) TIL ORDRE OVER 500 DKK

Økologisk te

Økologisk te
Hos Sing Tehus går vi op i økologi, og derfor har vi et stort udvalg af økologisk te, som du kan finde her på siden. Vi har både økologisk grøn te, økologisk Oolong te, økologisk sort te, økologisk hvid te, økologisk urtete og også flere økologiske varianter, så du kan få den te, du ønsker.
Økologisk te med masser af smag
Hos Sing Tehus går vi ind for økologi som produktionsform. Det gør vi, da vi ønsker at passe på naturen, og vi ønsker at producere te under rene og gode forhold, for både dyrene og menneskene, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter. Derfor kan du, når du køber vores økologiske te, være helt sikker på, at teen stammer fra bæredygtige te plantager, hvor der ikke bruges sprøjtemidler. En vigtig detalje, når vi snakker økologisk te, er, at mange af vores leverandører rent faktisk dyrker økologisk, da det altid har været metoden i den familieejede te-virksomhed. Mange af disse små produktions virksomheder har dog ikke råd eller ressourcer til at blive økologisk certificeret. Vi forhandler derfor deres te som ikke økologisk, men vi ønsker ikke at vælge dem fra, da kvaliteten af deres te er meget høj.

Derudover er det også vigtigt at være opmærksom på, at økologi i sig selv ikke er et kvalitetsstempel. Vi har hos Sing Tehus set eksempler på økologiske te producenter, som ønsker at handle med økologiske produkter, men som langt fra lever op til den kvalitet, vi hos Sing Tehus ønsker at kunne tilbyde vores kunder. Derfor vælger vi økologiske produkter, når vi kan komme til det, men vi vælger ikke økologi, hvis det skal betyde, at vi skal gå på kompromis med kvalitet eller de øvrige forhold i forbindelse med fremstillingen.
Økologisk certificeret te hos Sing Tehus
Når vi hos Sing Tehus importerer økologisk te, skal der medfølge et dokument omkring teen, hvori der er gjort rede for laboratorie-test og niveauet for alle de forhold, der testes for. Som importør kan vi derfor se, om de enkelte økologiske te varianter lever op til vores krav, og vi kan sortere dem fra, som ikke gør. Derudover er vi også forpligtet til årligt at lave stikprøver af teen. På den måde sikrer vi os, at den økologisk certificerede te i vores sortiment lever op til gældende krav for økologisk dyrkning af te. Det er samtidig din garanti for, at du får et produkt af høj kvalitet, som vi kan stå inde for, og som lever op til alle gældende krav på området.

Hos Sing Tehus går vi op i kvalitet og renhed. Ikke kun når det kommer til økologiske produkter, men også i forhold til produkterne, som er dyrket af konventionelle te producenter. Derfor tester vi alt vores te på et laboratorie, så du kan være sikker på, at kvaliteten og renheden er i orden. Uanset om du køber økologisk te eller ej. Du kan også se vores store udvalg af grøn te, sort te og hvid te.

Markedets bedste økologiske te

Vi ønsker at kunne tilbyde dig markedets bedste økologiske te, og netop af den grund samarbejder vi kun med nøje udvalgte te producenter fra forskellige asiatiske lande som Japan, Sydkorea og Kina. Disse lokale te producenter besøger vi ofte, og vi har et tæt samarbejde omkring de forskellige te varianter. På den måde får vi skabt certificeret økologisk te af højeste kvalitet, som kan give fantastiske smagsoplevelser til alle vores kunder.