Shopping Cart
Ingen produkter i kurven
Available Filters

Hvid te

Se vores udvalg

Menu

Viser alle 7 resultater

Viden om den hvide te

Hvid te kan defineres på flere måder, men en general definition for alle hvide teer er, at hvid te er u-oxideret. For nogle hvide teer er definitionen, at teen er plukket som et topskud, hvilket giver teen den meget spæde og milde karakter. Andre typer hvid te består af knopper og umodne blade, der er blevet let dampet eller ristet, inden teen tørres. Mange hvide teer tørres eller “visner” i solen, hvilket bidrager med fine aromaer og giver samtidig en blød og varm smag. Hvid te har ligesom alle andre teer fået sit navn efter farven i koppen. Farven på på teen i koppen kan være sart lys, laksefarvet eller mere gylden hvid. Hvid te har også fået sit navn på grund af de hvide hår på undersiden af bladet, der giver teen et meget hvidt look, særligt når den hvide te er et topskud, der ikke har foldet sig ud. Hvid te produceres primært i Fujian provinsen i det sydøstlige Kina. Flere te-producerende lande som øst Nepal, Taiwan og Syd Sri Lanka (Galle) er også begyndt at producere hvid te. Ifølge kinesisk tradition for naturmedicin, er det gavnligt at nyde en kop hvid te om morgenen, da det menes at være godt for luftveje og lunger, samt give varme i brystkassen. Det er især den milde karakter, som gør, at teen er god om morgenen, da er en god måde, hvor du kan få varmet kroppen og organerne op og dermed få en god og rolig start på dagen. Senere kan du skalere op og drikke sort eller grøn te, som indeholder flere aktive stoffer.

Køb din hvide te hos Sing Tehus

Hos Sing Tehus har vi et stort udvalgt af hvid kvalitets te. Vi har blandt andet Silver Needles, som er en af de fineste hvide teer. Denne te består udelukkende af topskud, som grundigt sorteres, så kun topskud af fineste kvalitet bruges. Navnet kommer fra det karakteristiske udseende, da teen fås som små nåle besat med fine hvide hår. Vi har også økologiske varianter af hvid te. Vi har blandt andet økologisk Hvid Mao Feng, som produceres i Anhui provinsen i det sydlige Kina, hvor den håndplukkes i forårsmånederne. Hvid Mao Feng te har en mild ristet og frugtagtig smag, som leder tankerne hen på nødder med en fin eftersmag af abrikos. Hos Sing Tehus er alt vores te nøje udvalgt hos de bedst te-producenter i bl.a. Japan, Sydkorea og Kina. Vi går meget op i kvaliteten af teen, og vi har lige fra starten haft stort fokus på bæredygtighed og forsvarlig te produktion. Derfor besøger vi også jævnligt de te producenter, vi samarbejder med, så vi kan vise vores opbakning til dem og deres produktion, men samtidig også sikre os, at teen er af den høje kvalitet, vi ønsker. På den måde kan du hos Sing Tehus købe kvalitets te, som er dyrket med fokus på bæredygtighed og respekt både teen og naturen.
Køb te online hos Sing Tehus

Te-familien

Vi inviterer dig til at blive en del af vores fællesskab, hvor vi beskæftiger os med kulturen omkring te. Få nyheder om de nyeste teer, tesmagninger og tips. 

[sibwp_form id=1]