Shopping Cart
No products in the cart.
Available Filters

Pu Erh te

Se vores udvalg

Filter

Showing all 2 results

 • OUT OF STOCKPu Erh fuglereder

  Pu Erh fuglereder, 10 stk. (Tilbage slut januar)

  89,00 kr.
  Read more
 • Økologisk Pu Erh ripe

  Økologisk Pu Erh ripe, i løsvægt

  79,00 kr.

Pu erh te – fermenteret kinesisk te

Pu erh te kommer fra det sydlige Kina, helt specifikt fra Yunnan provinsen. Her blev teen oprindeligt fremstillet af teblade fra nogle af verdens ældste te træer fra Yunnans regnskov. Pu erh te er blevet nydt i mere end tusind år. Fremstillingsproces af Pu Erh te er ikke helt enkel og kræver stor præcision, da det involverer micro organisk gæring, hvilket netop gør det til en fermenteret sort te. Det betyder helt konkret, at teen efter fremstillingsprocessen har gennemgået en fermenteringsproces over en periode på 40 – 50 dage.

Fermenteret Pu erh te modnes med alderen, og nogle Pu Erh typer bliver derfor også mere og mere eftertragtet med alderen. Når teen lige er fremstillet, har den en frisk og skarp smag, som med tiden bliver mere mild og blød. Man kan få fermenteret Pu Erh te i flere forskellige varianter.

Du kan både finde den som løst te, som du kender det, men du kan også få Pu Erh te som er presset sammen til små kager, også kaldet fuglereder.

Kvalitets te hos Sing Tehus

Hos Sing Tehus samarbejder vi med de dygtigste te-producenter over hele verden. Vi har mange års erfaring, og vi har oparbejdet en stor viden og ekspertise om te. Det gælder også fermenteret Pu Erh te. I vores sortiment har vi blandt andet økologisk Pu Erh Ripe, som med sin dybe, karakteristiske smag af efterår og skovbund, er en udsøgt oplevelse for enhver te entusiast. Derudover har vi også Pu Erh te som små fugleredder, hvor du ligeledes får en særdeles udsøgt te, som også har den karakteristiske jordagtige smag. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om Pu Erh Te står vi altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Køb te online hos Sing Tehus

Te-familien

Vi inviterer dig til at blive en del af vores fællesskab, hvor vi beskæftiger os med kulturen omkring te. Få nyheder om de nyeste teer, tesmagninger og tips.