FRI FRAGT (DK) TIL ORDRE OVER 500 DKK

Te breve

Tebreve – en praktisk løsning
Hos Sing Tehus er teen i alle vores tebreve af samme høje kvalitet som alt det løse te i vores sortiment. Den eneste forskel er indpakningen, som du selvfølgelig betaler lidt ekstra for. Vores tebreve kommer i pyramideformede små poser, som er lavet af bionedbrydeligt materiale, der minder om majsstivelse. På den måde er tebrevet ikke belastende for naturen, og dermed kan du drikke vores smagfulde te fra tebreve med god samvittighed.

Tebreve er en funktionel løsning, og det er en nem måde at drikke sin te på, da du allerede har teen doseret efter en enkelt kop og blot skal hælde varmt vand over. Det er især en stor fordel til dig, der gerne vil have kvalitets te, når du er på farten. Her kan du nemt have et par tebreve med i løbet af dagen, eller du kan som virksomhed investere i vores tebreve, så dine medarbejdere eller samarbejdspartnere kan få sig en smagfuld kop te, når I sidder til møde eller lignende.
Aromatiske smagssammensætninger af højeste kvalitet
Hos Sing Tehus går vi op i både bæredygtighed og kvalitet. Derfor betyder det meget for os at kunne tilbyde dig fantastisk smagfuld te af højeste kvalitet. Uanset om du drikker det som løst te eller som tebrev. Netop derfor er kvaliteten også helt den samme, og du kan få en stor del af vores produkter som tebreve, herunder både sort te, grøn te, hvid te og også forskellige økologiske varianter. På den måde kan du tage din favorit te med på farten.

Alt vores te er produceret i samarbejde med nøje udvalgte te producenter i bl.a. Japan, Kina og Sydkorea. Vi besøger jævnligt vores samarbejdspartnere og viser dem vores opbakning til deres te produktion med omtanke. Samtidig kan vi under besøgende også sikre den høje kvalitet i alle vores produkter, så du kan være sikker på, at du hos os får te af højeste kvalitet. Uanset om du køber tebreve eller løst te.