Shopping Cart
Ido tea light tea packet with teabag
×79,00 DKK
Subtotal: 79,00 DKK
Available Filters

Urte te

Se vores udvalg

Menu

Viser 1–15 af 18 resultater

Urtete – smagfuldt valg

Urterne fra urteteen har som sådan ikke noget med te at gøre. Urterne kommer nemlig ikke fra te busken ”Camellia Sinesis”, som te ellers gør. Grunden til man alligevel kalder det urtete er, at man benytter samme brygningsmetode som ved traditionel te for at få smag ud af urterne. Urter har i mange tusind år været brugt som lægemiddel i Asien. Derfor har meget urtete også fundet vej til mange husholdninger og hjemme apoteker. Urtete  er et fantastisk smagfuldt og lækkert produkt, som du sagtens kan nyde som alternativ til almindelig te.

(…ny title…)

Urtete er et (…) alternativ til almindelig te, og det er en af de primære grunde til, at mange vælger urtete. Det gør også urtete til et oplagt valg om aftenen inden sengetid,  hvor du måske føler, at du ikke har brug for mere koffein, men i stedet vil drikke en kop te med en afslappende effekt. Urtete er nemlig en skånsom te med en beroligende effekt. Teen indeholder ikke aktive virkninger, men skaber ro. Derudover er urtete ofte mildt og sødeligt, så hvis du har disse præferencer for te, er det grund nok i sig selv til at vælge urtete. En fordel ved urtete er også, at teen ikke kan blive bitter. Urtete indeholder nemlig ikke de aktive stoffer, som du finder i sort, grøn og oolong te, som kan skabe en bitter te, hvis du overdoserer eller ødelægger teen ved at bruge for varmt vand.

Du kan med fordel vælge at variere dit te indtag, så du understøtter de mange forskellige virkninger, som te kan have. Måske skal du drikke urtete om aftenen for en afslappende virkning, men supplere med sort eller grøn te i løbet af dagen for at få nogle af de gode egenskaber, som disse teer har. Te kan nemlig bruges meget specifikt, når du først har sat dig ind i, hvordan de forskellige former for te virker. Se vores udvalg af sort te her.

Populære smagssammensætninger hos Sing Tehus

Hos Sing Tehus har vi et stort udvalg af urtete med populære smagssammensætninger. Vi har mange års erfaring med te, og derfor har vi en stor viden omkring te og de forskellige smagsvarianter. Denne viden bruger vi til at sammensætte de helt rigtige smage, så du kan få en urtete med en fantastisk og veltilpasset smag, som du kan nyde, når du har brug for at slappe af med en god kop urtete. Vi har blandt andet en økologisk Sing Herbal urtete med mint og lakridsrod, som giver en frisk og læskende smag. Den kan nydes på alle tidspunkter af døgnet, og den er også særdeles velegnet som iste i de varme sommermåneder.

Køb te online hos Sing Tehus

Te-familien

Vi inviterer dig til at blive en del af vores fællesskab, hvor vi beskæftiger os med kulturen omkring te. Få nyheder om de nyeste teer, tesmagninger og tips. 

[sibwp_form id=1]