Fri fragt ved køb over 400 DKK.

Om Sing Tehus

Midlertidig Åbningstider: Opdateret d. 04. jan. 2021:

Søndag lukket.

Mandag til tirsdag: lukket

Onsday til fredag åben kl 12 – 18, lørdag kl 12 – 16.

Vi har åbent for salg af te og gaver i butikken, men ingen serveringer.

Sing Tehus er det første tehus af sin art i Danmark, med et stort fokus på den asiatiske tekultur med et særligt blik på sundhed og kvalitet.
I Kina spiller de autentiske tehuse en stor rolle i sociale sammenhænge og var under kulturrevolutionen tilholdssted for kunstnere og intellektuelle. Te er en af hjørnestenene i den japanske kultur, og den japanske teceremoni, fra 1600 tallet, indeholder en kompleksitet, der tager mange års studier at sætte sig ind i.

Sing Tehus har siden 2006, arbejdet for at udbrede kendskabet til den inspirerende kultur og ikke mindst de smagfulde teer.

Sing Tehus leverer te af høj kvalitet i en bred vifte af forskellige varianter og har egen import på te fra bla. Japan. Sing Tehus er i dag leverandør til A.P. Møller Mærsk, DR, Kurhotel Skodsborg, Restaurant Geranium med flere.

Mette Marie Kjær åbnede Sing Tehus 17. Nov. 2006. Med en baggrund som billedkunstner, var det de kunstneriske elementer i den asiatiske tekultur, herunder den japanske teceremoni, der først fængede og viste vejen til en stor og spændende verden med te.

Mette Marie besøger ofte leverandører i Japan og Kina, da det venskablige forhold og interessen for produkterne, er en vigtig del af et godt samarbejde med de dygtige teproducenter.

Vi glæder os til at dele vores verden med jer.

Leje af lokale til events og møder

Lokalereservation i Sing Tehus:

295 ,- pr person for tesmagning ( min 8 prs – max 12 prs )
Tesmagningen består af en gennemgang af 5 unikke varianter af te – fulgt med præsentation der involvere oprindelsesland, hvordan teen bliver lavet, traditionelle brygningsmetoder og meget mere. forløbet tager ca. 2 timer, hvor der vil være små pauser mellem præsentationerne til at nyde téen

Hverdage fra kl 10.30 – 18.00
Lørdag  fra kl 11.00 – 16.00 (kun dage uden sing tehus arrangementer)

Aften-leje af lokale:

5000,-
Prisen incl. en person fra Sing Tehus samt servering af te

Hverdage fra kl 18.30 – 23.00
Lørdag  fra kl 17 – 23.00

Bestil dit næste arrangement her

Vi glæder os til at byde privatkunder samt engroskunder velkommen i Kompagnistræde 30.

Kontakt mette@singtehus.dk

Te i København

Sing Tehus har eksisteret siden 17. november 2006.

15. august 2015, flyttede butikken i Skindergade til Kompagnistræde.

Vi har overtaget 160 kvm, fordelt på to etager. Vi har indrettet butik på de to etager, og har således mulighed for at lave private arrangementer, også i åbningstiden. Det gamle hus vi er flyttet ind i har oprindeligt fungeret som lagerbygning, og var fra 1898 til 1958 Asiatisk Tekompagni med engros-tesalg.

Vi er glade for at vi har bragt teen tilbage i huset. Vi tilbyder servering af te, med et udsøgt tekort samt delikate kager i Kompagnistræde 30.

Desuden benytter vi lokalerne i Kompagnistræde 30 til firmaarrangementer, tesmagninger m.m.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbreve om nyheder, events og nye produkter.

Sendinblue Newsletter