Fri fragt ved køb over 400 DKK.

About Sing Tehus, background and sustainability.

Opdatering d. 15/2 2021.

Sing Tehus butik er midlertidigt lukket. Vi forventer at åbne en ny butik i løbet af året, når vi har fundet et godt lokale. I mellemtiden kan du købe din te på vores webshop.

Sing Tehus har siden sin spæde start i år 2006, haft fokus på bæredygtighed og kvalitet, da grundlæggeren Mette Marie Kjær, rejste ud for at finde te-producenter der dyrker te med omtanke. Mange af disse te-producenter, har nu været samarbejdspartnere og leverandører igennem mange år, og de sikrer den høje kvalitet i de produkter der føres i Sing Tehus. Det mangeårige samarbejde, sikrer at de små producenter kan opretholde deres virksomhed, at der er en fremtid for næste generation og at de (ofte) gamle te.plantager bevares.

Sing Tehus leverer te af høj kvalitet i en bred vifte af forskellige varianter og har egen import på te fra bla. Japan.

Sing Tehus er leverandør til virksomheder, restauranter samt private. En del af en te-leverandøraftale med Sing Tehus, er desuden oplæring af personalet, hvilket betyder yderligere kompetencer for personalet på feks restauranter der gerne vil levere kvalitet.

Kontakt :    tlf: 33116603 dagligt mlm kl 10 – 15.

mette@singtehus.dk

Mette Marie Kjær åbnede Sing Tehus 17. Nov. 2006. Med en baggrund som billedkunstner, var det de kunstneriske elementer i den asiatiske tekultur, herunder den japanske teceremoni, der først fængede og viste vejen til en stor og spændende verden med te.

Mette Marie besøger ofte leverandører i Japan og Kina, da det venskablige forhold og interessen for produkterne, er en vigtig del af et godt samarbejde med de dygtige teproducenter. Bæredygtighed er et af de vigtigste omdrejningspunkter og emner der bliver drøftet med te-producenten. Emner der har konstant bevågenhed er :

  • bæredygtig produktion ( vandforbrug, gødning )
  • fair prisstruktur på produkterne ( så den lille te-producent kan overleve)
  • transport
  • indpakning / emballage
  • holdbarhed af produkter ( minimer madspild)

Vi glæder os til at dele vores verden med jer og sammen gøre en indsats, så det stadig kan betale sig at producere te på forsvarlig vis.

Updating…
  • No products in the cart.